Klargøring af biler.

De fleste bilforhandlere har i mange år brugt et utal kemi holdige produkter til klargøring af deres biler indvendigt i bilens kabine såvel som udvendigt på bilens karrosseri og i selve motorrummet. Disse produkter bliver ofte fjernet med store mængder vand, der ender direkte i afløbet.

Rengøring med damp er en miljøvenlig men også en fremtidssikret løsning til at opnå en høj standard til rengøring af alle bilens dele.

Damp desinficerer og rengør hele bilen på en skånsom måde. Interiør, motorrum, dørkanter og andre svært tilgængelige kroge, der ellers ville være helt utilgængelige med f.eks. en højtryksrenser, rengøres nemt. 

​​​​​​​Ved polstrede overflader trænger dampen ind og løsner pletter, ligesom den desinficerer og fjerner lugte. Samtidig efterlader dampen overfladerne tørre og klar til brug på ingen tid.

Rengøring med damp reducerer vandforbruget væsentligt i forhold til alm. bilvask og brug af højtryksrensere.
​​​​​​​
Der bruges kun ca. 3-5 liter vand til at vaske en bil med damp og du kan derfor reducere vandforbruget med op til 95%.  

Der kræves ikke et afløb, når du rengør med damp og det er derfor muligt at stå indendørs og udføre de fleste opgaver!Fremtidssikre din grønne profil med damp og spar kemi og vandToyota forhandler fortæller om deres erfaring med brug af damp

Bilhuset anvender Optima Steamer til damprensning af køretøjer under klargøring. Ejer Kasper Kristensen fortæller deres erfaring med damprenseren, som effektivt fjerner snavs, og da den er alsidig nok til at håndtere al rengøring, optimeres klargøringsprocessen, hvilket resulterer i tidsbesparelse.

0
Indkøbskurv
Kurven er tom
Jeg er interesseret i dette produkt

Jeg er interesseret i dette produkt

>
×