Fødevarehygiejne.

Virksomheder inden for fødevareindustrien, som f.eks. industrikøkkener, produktionsanlæg, bagerier, mejerier og restauranter mm., kan med fordel anvende damp til rengøring og desinficering.

God hygiejne er elementært i storkøkkener og i fødevareindustrien generelt. Det er derfor meget vigtigt, at gøre sig nogle overvejelser om, hvilke løsninger, der sikrer den bedste hygiejne samtidig med, at risikoen for krydskontaminering gerne skulle elimineres. Her passer rengøring og desinficering med damp rigtig godt ind. 

Damp er skånsom rengøring. Det løsner effektivt fedt, snavs og klistret materiale uden at efterlade en masse vand. Damp har ligeledes den fordel, at det desinficerer og kan trænge ind i selv de mindste sprækker og revner, hvor bakterier kan gemme sig, og dette vel og mærke uden brug af kemikalier. 

Damp kan fx. anvendes til at rengøre og desinficere alt fra ovne, grillriste, arbejdsborde, fliser mm. Mere specifikt er damp fx. meget effektiv i rengøring af transportbånd i industrien.



Optima Steamer er testet af et tredjepartslaboratorium, Lebrun Labs LLC. Testen blev designet til at afgøre, om de mest almindelige fødevarebårne patogener i 5 forskellige fødevarelignende stoffer (drikkevand, hønsebouillon, oksebouillon, mælk og blod) kan reduceres i antal eller helt elimineres fra almindelige madlavningsoverflader. Testene påviste rigtig gode resultater!




Fjern fedt og klistrede rester med det høje tryk og temperaturen fra Optima Steamer
​​​​​​​




Se forskellen ved brug af damp  

0
Indkøbskurv
Kurven er tom
Jeg er interesseret i dette produkt

Jeg er interesseret i dette produkt

>
×